Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Blijf op de hoogte

Prachtige, zeer goed verzorgde woning bestaande uit een appartement en een polyvalente ruimte gelegen op een toplocatie aan de Damse Vaart te Brugge. Indeling: Inkom met vestiare. Op het gelijkvloers is er een ruime polyvalente ruimte voorzien van een keuken ,toilet en een aparte inkom . Deze ruimte is dus ideaal voor een vrij beroep of een handelszaak of de ruimte integreren in het woongedeelte . Vanuit de polyvalente ruimte heeft men toegang tot de tuin. Er is eveneens een inpandige garage / wasplaats op het gelijkvloers. Op de verdieping: Apart toilet. Lichtrijke woonkamer bestaande uit een gezellig salon met open haard en de eetplaats met een prachtig zicht over de tuin.. Volledig geinstalleerde leefkeuken voorzien van alle comfort ( Lacanche) uitgevend op het terras . Twee volwaardige slaapkamers en een badkamer. Prachtige ruime tuin. Uitbreiding mogelijk ! Opportuniteit !

Algemeen

Adres:Brugge
Referentie:V-05-16
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:898 m²
Bewoonbare opp.:385 m²
Bouwjaar:1954
Renovatiejaar:1995
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Keuken:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Garage:1

Kadastrale gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.160

Energie

EPC Certificaat Nr.:20170417-0001952304-1 20170417-0001952304-1
EPC Index:417,00KWh/m²/jaar

Wettelijke gegevens

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Brugge

Verkocht  


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Brugge

Verkocht  

Brugge

Verkocht