In de Sierra de Altea, met prachtig uitzicht op zee, ligt Villa Senza, minimalistische nieuwbouw, met de beste kwaliteiten en een perfect ontwerp.

Villa Senza is verdeeld over drie verdiepingen, op de bovenste verdieping is er een garage voor twee auto's en de entreehal die communiceert met de rest van het huis. Op de middelste verdieping bevinden zich drie van de vier slaapkamers van deze woning, twee ouderslaapkamers en twee extra slaapkamers. De ouderslaapkamer op deze verdieping heeft het bed gesitueerd om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, heeft toegang tot een privéterras en heeft een en-suite badkamer en kleedkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een eigen badkamer, grote kledingkasten en delen een terras. Er zijn ook extra kledingkasten in de gang die naar hen leidt.

De hoofdverdieping is verdeeld in twee ruimtes, afgebakend door de hal en het trappenhuis. Aan de ene kant hebben we de vierde slaapkamer met aangrenzende badkamer, kleedkamer en toegang tot het hoofdterras met een veranda. Het andere gedeelte herbergt een gastentoilet, keuken open naar de eetkamer met een centraal eiland met vuur en ontbijthoek, eetkamer met toegang tot de veranda, een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, overspoeld door het mediterrane licht en vooral gecommuniceerd met de buitenkant van het huis, met zijn verschillende veranda's, buitentoilet, groot terras en een zwembad met een oneindige kant om niets van zijn schoonheid te verliezen.

In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op de zee, vindt u Villa Senza, een minimalistische nieuwbouw, met de beste kwaliteiten en een perfect ontwerp.

Villa Senza is verdeeld over drie verdiepingen, op de bovenverdieping is er een garage voor twee auto's en de inkomhal die communiceert met de rest van het huis. Op de middelste verdieping bevinden zich drie van de vier slaapkamers van deze woning, twee grote slaapkamers en twee extra slaapkamers. De hoofdslaapkamer op deze verdieping heeft een bed om te genieten van het prachtige uitzicht op de zee, heeft toegang tot een eigen terras en heeft een en-suite badkamer en kleedkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook een eigen en-suite badkamer, grote kasten en delen een terras. Naast het hebben van extra kasten in de gang om er toegang toe te krijgen.

De begane grond is verdeeld in twee gebieden, begrensd door de hal en de kern van de trap. Aan de ene kant hebben we de vierde slaapkamer met en-suite badkamer, kleedkamer en toegang tot het grote terras met een veranda. Het andere gedeelte herbergt een gastentoilet, open keuken naar de eetkamer met een centraal eiland met open haard en ontbijthoek, eetkamer met toegang tot de veranda, een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, overspoeld door het licht van de Middellandse Zee en vooral verbonden met de buitenkant van het huis, met zijn verschillende veranda's, gastentoilet buiten, groot terras en een zwembad met een eindeloze kant om de zee geen moment uit het oog te verliezen.

Villa Senza is uitgerust met lift, beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, technische verlichting, tuinen. Design, uitrusting, kwaliteit en een prachtig uitzicht op zee wachten op u in Altea, Costa Blanca Noord.

Perceelopp.
1 252 m²
Woonopp.
535 m²
Slaapkamers
4
Garage
Ja
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Altea
Referentie:S-01-03
Vraagprijs:€ 2.093.650
Type:Woning
Perceeloppervlakte:1.252 m²
Bewoonbare opp.:535 m²
Type constructie:Traditioneel

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:Ja
WC:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Zwembad:Ja

Altea

€ 2 093 650


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Altea

€ 2 093 650

Altea

€ 2 093 650